Quantum Touch

Bij quantum touch kan een lichte aanraking al voldoende zijn om een enorm effect te bereiken. Het is een vorm van genezen met de handen.

Bij een behandeling met Quantum Touch focus ik op het versterken van mijn eigen levenskrachtenergie (ook wel Chi, Manna, Prana of Ki genoemd). Dit combineer ik met verschillende ademhalings- en visualisatietechnieken. Door middel van mijn handen wordt dan een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie aan jou als cliënt aangeboden. Deze hogere trilling kan opgepakt worden en de energie kan pijn en ontstekingen genezen.

quantum_1

Alles in onze wereld trilt. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, zullen ze de neiging hebben zich op elkaar af te stemmen. In het algemeen zal de lagere trilling (van de klacht) toenemen om zich aan de hoge frequentie aan te passen. Quantum Touch maakt hier gebruik van. Door resonantie en afstellen wordt de mogelijkheid tot heling aangeboden.
Heling is een fascinerend proces dat over het algemeen niet begrepen wordt, veel mensen denken dat zij andere mensen kunnen genezen. En evenzo denken mensen dat iemand anders hen kan genezen. Volgens de Quantum Natuurwetten is het zo dat helen altijd zelfgenezing is. Uiteindelijk helen de cellen zichzelf. Cellen hebben als basiswens dat ze goed willen functioneren en in de juiste omstandigheden (qua energie, emotioneel en voeding) zullen ze dat ook doen. Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en een enorme capaciteit om te helen.

Na het intakegesprek, begint een sessie altijd met het uitlijnen van het lichaam. Dit bestaat uit het meten van scheefstanden in het bekkengebied en bij de schedelrand en het direct behandelen van de eventuele scheefstanden. De sensaties die mensen hierbij voelen variëren van:
– ik voel dat ik weer op twee benen sta
– ik word de grond in getrokken
– ik voel me weer geaard
– ik voel mijn bekken bewegen
– ik voel ruimte…
Vaak gebeurt het ook dat mensen fysiek bewegen, zich als het ware “uit allerlei bochten wringen” waar zij zich gedurende hun hele leven “in gewrongen” hebben.

Als het lichaam weer de oorspronkelijk bedoelde stand heeft gevonden kunnen pijnplekken behandeld worden. Mensen geven zelf aan welke plek voor hen het meest pijnlijk, geblokkeerd of té aanwezig voelt. Als cliënt heb je zelf de regie in handen door te voelen of de behandelaar nog steeds met haar handen op de goede plek is. Vaak verschuift de pijn als het ware, van de ene plek in het lichaam naar de andere plek, alsof het lichaam een verhaal wil vertellen. Als behandelaar volg ik de pijn.

Bekijk ook de klantervaringen.