Voetreflexmassage

voet_1
Voetreflex massage is een therapievorm die preventief en therapeutisch kan werken bij lichamelijke en emotionele klachten. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. hoofdpijn, hormonale klachten, darmklachten, algehele vermoeidheid, vocht vasthouden, depressies en bijvoorbeeld pijnklachten die niet rechtstreeks te masseren zijn.
Een voetreflex massage is behalve effectief ook heel ontspannend. Voeten dragen je de hele dag maar krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Via de voeten kan het hele lichaam gemasseerd worden.
Voetreflexologie is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op de reflexzones die onder de voeten liggen, om zodoende in de corresponderende lichaamsdelen reacties op te wekken. Blokkades in het lichaam (storingen in de energiedoorstroming) die voor klachten zorgen, kunnen zo door massage van de voeten opgeheven worden.
voet_2
Uitleg van de reflexpunten

Reflexologie activeert en ondersteunt het van nature in iedereen aanwezige zelfherstellend vermogen.
Tijdens het eerste consult worden de voeten systematisch afgezocht en wordt in kaart gebracht waar pijnpunten zitten. Afhankelijk van de klachten en de bevindingen wordt een behandelplan opgesteld.

Er zijn een aantal behandelingen nodig om te zien of het goed werkt. Eén of twee keer in de week.

Bekijk ook de klantervaringen.