Skip to main content

Quantum Touch

Bij quantum-touch is een lichte aanraking al voldoende om een enorm effect te bereiken.

De therapeut focust op het versterken van haar eigen levenskrachtenergie (ook wel Chi, Manna, Prana of Ki genoemd).
Door middel van een lichte aanraking wordt dan een trillingsveld van levenskrachtenergie, waarin alle mogelijkheden nog open zijn, aangeboden. Degene met een klacht die dit aangeboden krijgt, op een gebied met bijvoorbeeld pijn of ontsteking, kan deze trilling oppakken en deze energie inzetten.
Belangrijk daarbij is dat de mogelijkheid van heling aanvaard wordt.

Alles in onze wereld trilt. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, is er een tendens om zich op elkaar af te stemmen. Quantum Touch gebruikt resonantie en afstemmen om de mogelijkheid tot heling aan te bieden.

Volgens de Quantum Natuurwetten is het zo dat helen altijd zelfgenezing is.
Uiteindelijk helen de cellen zich zelf. Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en een enorme capaciteit om te helen. Helen is een fascinerend proces!

MASSAGETHERAPIE WORDT MEESTAL VERGOED DOOR DE AANVULLENDE VERZEKERING

Na het intakegesprek, begint een sessie altijd met het uitlijnen van het lichaam. Dit bestaat uit het meten van scheefstanden in het bekkengebied en bij de schedelrand en het direct behandelen van de eventuele scheefstanden. De sensaties die mensen hierbij voelen variëren van:

  • ik voel dat ik weer op twee benen sta
  • ik word de grond in getrokken
  • ik voel me weer geaard
  • ik voel mijn bekken bewegen
  • ik voel ruimte…

Vaak gebeurt het ook dat mensen fysiek bewegen, zich als het ware “uit allerlei bochten wringen” waar zij zich gedurende hun hele leven “in gewrongen” hebben.

Als het lichaam weer de oorspronkelijk bedoelde stand heeft gevonden kunnen pijnplekken behandeld worden. Cliënten geven zelf aan welke plek voor hen het meest pijnlijk, geblokkeerd of té aanwezig voelt. Je hebt zelf de regie in handen omdat je voelt of de behandelaar nog steeds met haar handen op de goede plek zit. Vaak verschuift de pijn als het ware, van de ene plek in het lichaam naar de andere plek, alsof het lichaam een verhaal wil vertellen.

Ervaringen van klanten met Quantum Touch